Dobří a zlí duchové mezi námi

Článek na téma: Esoterické vědy, Záhady života,

Duchové nás provází od nepaměti. Všechny kultury po celém světě věděly, že existuje něco mezi nebem a zemí. Je zajímavé, že i přes tuto skutečnost se dnes najdou lidé, kteří na duchy nevěří. A ti, kteří věří, si o nich obvykle nemyslí nic moc dobrého. Jenomže duchové nemusí jen škodit, nemusí být jen zlí, ale mohou nás i chránit a pomáhat. Ano, vedle zlých duchů po světě chodí i dobří duchové.

Co jsou duchové?

Duchové jsou oddělené duše od těla, které po smrti člověka neodešly do nebe, ani do jiného těla, ale z nějakého důvodu si zvolily anebo bily donuceni zůstat v éterické podobě na Zemi.

Jak poznáme dobré duchy?

Dobří duchové touží dělat dobro. Vyznačují se vědomostmi, moudrostí i morálními vlastnostmi. Jelikož se ještě zcela nezbavili své materiálnosti, uchovali si ještě něco z tělesného života. Radují se z dobra, které činí. Brání zlu. Ochraňují ty, kteří si to zaslouží a likvidují tendence zlých duchů. Stojí za zázraky, nečekané pozitivní události, zázraky a štěstí.

Z dobrých duchů se posléze stávají andělé strážní

Z dobrých duchů, kteří na zemi zůstanou očištěni od své karmy a s touhou působit dobro, se mohou po čase stát strážní andělé. Jelikož však jde o vysokou duchovní hodnost, jsou na tento post velice pečlivě vybíráni. Strážným andělem se může stát pouze takový dobrý duch, jenž se vyznačuje nejen dobrotivostí a laskavostí, ale má velmi vyvinutou intuici, předvídavost, trpělivost a citlivost. Ti pak mají za úkol chránit nás před fyzickým i duševním poškozením, které nemáme ve “scénáři”. Je to právě on, který nás chrání před negativním viděním i vlivy okolního světa a když je zapotřebí volá k nám lékaře. Stojí při nás v době štěstí i utrpení.

Nebojme se proto dobrých duchů, neodhánějte je od sebe, buďte za ně rádi. Jsou to totiž bytosti, které nás milovaly a proto nás i chránily dokud nenastal čas rozloučení.

 

Mocní andělé, kteří při nás stojí ve všem dobrém, ale i zlém a ke kterým se obracíme s nadějí, že zlepší naše osudy k lepšímu, mají také vlastní hierarchii. V základě se dělí na tři hlaví skupiny, v těch se pak objevuje zastoupení andělů.

Kyvadlo patří k těm nejstarším metodám věštění vůbec. Historikové dodnes netuší, kdy a kde se vlastně tato technika vzala. Dodnes však patří k těm nejoblíbenějším.

Dornova metoda je jemná rehabilitační technika, která vrací klouby a obratle na původní místo a to za pohybu nemocného v dynamice. Metoda nese název po svém tvůrci Dieteru Dornovi, majiteli pily v německém Lautrachu.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Každý rok 17. března se v Irsku slaví jeden z jejich velkých svátků, známý jako svátek svatého Patrika. Býval to duchovní, který v Irsku působil v pátém století našeho století. Dle pověr do země přinesl Křesťanství. Datum svátku je spojeno s datem jeho smrti.