Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 03.07. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Merkur v opozici s Plutem vás nutí k opatrnému vyjadřování. Když pronesete nelaskavé slovo, můžete se sice snažit, ale zpátky ho už nevtáhnete.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Finanční výdaje, které vás čekají, se vám snížit nepodaří. Naštěstí si je ale dokážete rozpočítat tak, aby byl jejich negativní dopad co nejnižší.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem vás žene k jednání, které nemá s rozumem mnoho společného. Veškerá rozhodnutí byste si měli ještě rozmyslet.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem vám do cesty pošle člověka, který ze všeho nejvíce touží po lásce. Když mu ji poskytnete, máte štěstí jisté!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Svá rozhodnutí nemusíte nikomu vysvětlovat ani zdůvodňovat. Naštěstí to po vás nikdo nevyžaduje. Konfliktu s vámi se každý raději obloukem vyhne.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Především si uvědomte, že i vy potřebujete občas zpomalit tempo. Každá chvíle, kdy si v klidu sednete třeba u kávy, na vás má blahodárný dopad.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při napjatém vztahu mezi Merkurem a Jupiterem si dávejte pozor na pusu. Upřímnost je sice velice krásná ctnost, ale i tady všeho moc škodí.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem vám zajistí to, čemu se říká domácí láskyplná pohoda. Nikam se neženete, protože je vám doma nejlépe.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Bude lepší, když budete důkladně naslouchat svému partnerovi a řídit se podle jeho rady. Vyhnete se tak zásadnímu průšvihu s dlouhodobými následky.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonický vztah mezi Venuší a Saturnem příznivě ovlivňuje veškeré vaše vztahy. Vůbec se nemusíte snažit, ale s lidmi kolem sebe si opravdu rozumíte.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem může vést ke zcela zbytečným hádkám. Pokud se jim dokážete vyhnout, měli byste opravdu velkou zásluhu.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když miláček přijde s tím, že byste měli svůj vztah stabilizovat, přímo se zeptejte, jak si to představuje. Kdyby začal mluvit o svatbě, neodmítejte.