Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 30.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Všechno, co je potřeba, musíte zvládnout dopoledne. Odpoledne, kdy je Luna v Býku, si pak užívejte klidných, pohodlných a trochu líných letních hodin.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Harmonický vztah Merkura s Uranem vám vyloženě přeje! I když jste si argumenty nepřipravili, dokážete reagovat tak, abyste vám všichni dali za pravdu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ráno si přivstaňte a vyrazte na kolo nebo se věnujte jinému sportu. Na odpoledne to neodkládejte. Mohli byste se snažit, ale k pohybu se nedonutíte.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Uranem vás dostává do situací, kdy si obhájíte své nápady a ještě přimějete ostatní, aby vám je pomohli uskutečnit.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Plány na prodloužený víkend pozměňte podle aktuálních možností a nabídek. Tři dny, které byste trávili u moře, by na vás měly vliv vyloženě kladný.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Příznivý vztah mezi Merkurem a Uranem přeje nepromyšleným a spontánním rozhodnutím. Obvykle se jim vyhýbáte, ale dnes se jich obávat nemusíte.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, nechejte za vás oba rozhodovat miláčka. Výsledek přijde rychle a bude pozitivní.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Je neděle, ale přesto byste měli odpoledne, kdy se Luna dostává do Býka, přemýšlet o praktických záležitostech. Objevíte tak řešení pro své potíže!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zatímco dopoledne se vám daří naprosto všechno, odpoledne byste měli vsadit na klid a odpočinek. Jakoukoli aktivitou můžete všechno jen pokazit.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nápady, které zejména dopoledne máte, patří k těm skoro geniálním. To, co vás napadne, nezdůvodňujte, ale bez otálení se to snažte uskutečnit.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, ještě jednou předneste před partnerem žádost, kterou vám zatím odmítal splnit. Tentokrát se poddá!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Večer, kdy bude Luna v Beranu, si dávejte pozor na zbytečný spěch. Kdybyste zakopli a rozbili si kolena, den by rychle a mocně ztratil na půvabu.