Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 14.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při Luně ve Lvu si k sobě budete s partnerem dost klopotně hledat cestu. Kdybyste dokázali alespoň trochu ustoupit, bylo by to daleko jednodušší.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když usoudíte, že nějaká investice stojí za to, měli byste se do ní bez obav pustit. Vyžádá si to sice spoustu práce, ale výsledek vás odmění.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Narazíte na spoustu lidí, kteří se chtějí předvádět. Jindy byste jejich jednání komentovali, ale dnes se k nim chováte shovívavě a neříkáte nic.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když někdo začne obhajovat princip, měli byste zbystřit. Zní to sice velice ušlechtile, ale většinou se za tím bude skrývat jeho vlastní zájem.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Luna ve vašem znamení zásadně posílí vaše sebevědomí. Život sice nároky, které na vás má, kontinuálně zvyšuje, ale vy si s tím už dokážete poradit.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Hádejte se jenom kvůli tomu, co za to opravdu stojí. Když si v duchu poctivě seřadíte priority, zjistíte, že toho důležitého zase tak moc není.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Nutně potřebujete najít řešení pro situaci, která se vás samotných sice přímo netýká, ale která vás přesto trápí. Naštěstí se vám to povede.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Při Luně ve Lvu se společnosti nevyhýbejte. V neformálním ovzduší vyřídíte bez problémů a hladce i to, co by se vám v práci nikdy nepodařilo.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při Luně ve Lvu nepřemítejte o povinnostech, ale hlavně o tom, co vás těší a baví. Pokud nemáte ještě vybranou dovolenou, měli byste se tomu věnovat!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Na to, že si žijete svým životem, jste zvyklí. Když se však dostanete do situace, kdy se musíte s někým poradit, určitě se najde. Máte prostě štěstí!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Veškerá hodnocení toho, co děláte, se snažte brát s rezervou. Můžete jen jedovatě poznamenat, že o vaší práci mluví hlavně ti, co jí vůbec nerozumí.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Vaše vize vyrovnaných rodinných vztahů narazí na realitu. To, že vy hádky rádi nemáte, ještě neznamená, že to někdo z příbuzných nevidí jinak.