Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 19.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Vliv Luny ve svém partnerském sektoru si musíte hlídat. Když miláčkovi odpustíte to, co se odpustit nedá, budete si to později intenzivně vyčítat.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Ať jdete kamkoli, musíte se stáhnout do pozadí. Když omezíte aktivitu a místo toho budete spíše pozorovat, pochopíte i to, čemu jste dosud nerozuměli.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jakmile se někdo začne rozčilovat, musíte ho zbrzdit. Když se začnete hádat, zkazíte si tím náladu. Večer byste se usmířili, ale už by to nebylo ono.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Na poslední chvíli budete muset řešit něco, co se týká vašich dětí a toho, co měly přes víkend udělat do školy. Zvládnete to, ale budou to nervy!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Hovory o tom, že je všechno drahé a bude ještě dražší, vás opravdu rozčilují. Je vám jasné, že je situace náročná, ale neděli si tím kazit nenecháte!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Než se rozhodnete, že uzavřete pojistku nebo že vstoupíte do spořicího fondu, dobře si to rozmyslete. Jde o výdaj, který vám naruší vyrovnaný rozpočet.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Komunikaci s člověkem, který vám rozmlouvá vaše nápady, si musíte správně přeložit. Rozmlouvá vám je proto, že se bojí, že budete lepší, než je on.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Jsou věci, které sice teoreticky zvládáte skvěle, ale v praxi to taková sláva není. Pokud můžete v této oblasti sbírat nové zkušenosti, udělejte to!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Je potřeba, abyste se snažili o co největší samostatnost. Zatímco váš miláček má pocit, že se bez něj neobejdete, vy mu dokazujete, že to zvládnete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Luna ve Vahách vás trochu zbrzdí. Nejdříve budete naštvaní, ale už večer zjistíte, že jste se právě tímto zdržením vyhnuli značným problémům.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Luna ve Vahách vás nutí k porušování pravidel. To je však přesně to, co nesmíte za žádných okolností udělat. Skončilo by to hodně mastnou pokutou.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když se někdo rozhodne, že vám zkomplikuje život, ještě neznamená, že mu to dovolíte. Ráno pochopíte, o co jde a hned přejdete do protiútoku!