Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 18.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Na to, že byste prožili klidný a nerušený večer, zapomeňte. Ráno bude všechno v pohodě, ale odpoledne přijde pozvání na akci, kam jít prostě musíte.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Spojené síly Slunce a Jupitera vám přinesou úspěch i v situaci, ve které si dosud nevěděli rady. Konečně si máte šanci vychutnat nezasloužené štěstí...
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nedovolte povinnostem, aby vás zejména dopoledne zavalily. Pracovat musíte, ale stejně tak si musíte promluvit s lidmi, na něž nemáte čas celý týden.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Spojené síly Venuše a Urana vám postaví do cesty opravdu neodbytného ctitele. Nejdříve ho vážně neberete, ale pak usoudíte, že to není vůbec špatné.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Všechno, co se na obloze děje, vás provokuje k riziku. Když to odpolední vyjde ještě lépe, než jste si představovali, to večerní si pak raději odpusťte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Ať se pustíte do jakékoli aktivity, čeká vás úspěch. Ráno se věnujte praktickým záležitostem. Večer pak zaměřte pozornost na hledání nového partnera.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Se vším důležitým počkejte do odpoledne. Luna bude ve vašem znamení a posílí vaši intuici. Pomůže vám zvládnout i to, s čím byste si jinak neporadili.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Spojené síly Venuše a Urana vám mohou do života pustit lásku, se kterou si neporadíte. Pak budete muset přiznat, že v tom lítáte stejně jako zamlada.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ráno dohánějte veškerou práci, kterou jste dosud odkládali. Odpoledne přijdou nečekané návštěvy, v jejichž společnosti se k práci prostě nepřinutíte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Jako člověk, který má dohlédnout na to, aby nikdo z vašich blízkých rozumně hospodařil s časem, fungujete bezvadně. Klid doma vládne jen díky vám.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Když se vám nějaké jídlo nepodaří tak, jak jste si představovali, nic nevysvětlujte. Tvařte se tak, aby nikoho ani nenapadlo, že něco není tak, jak má.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Všechno, do čeho se pustíte, se vám bude dařit. Odpoledne navíc čekejte upřímnou pochvalu od miláčka. Sám přizná, že by to tak dobře nezvládl.