Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 27.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

To, že se vám při Luně v Rybách celkem do ničeho nechce, je naprosto přirozené. Právě proto by bylo lepší, kdybyste se přestali zbytečně přemáhat.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při Luně v Rybách můžete na to, co se kolem děje, reagovat citlivěji, než obvykle. Je ale potřeba, abyste si slíbili, že poslední slovo bude mít rozum!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Když se vám někdo začne svěřovat se svými problémy, hlavně se mu nesmějte. Vám to může připadat banální, ale pro něj je to opravdu životně důležité.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Lunu v Rybách využijte k navození klidu v rodině. Když děti ujistíte, že se vaší reakce na zítřejší vysvědčení bát nemusí, bude to od vás opravdu laskavé.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Na lidi, kteří vás mají tendenci citově vydírat, reagujete opravdu ostře. Jasně mu dáte najevo, že jakékoli podobné pokusy nikomu tolerovat nehodláte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Harmonická Luna ve vašem partnerském sektoru vám komunikaci s partnerem podstatně ulehčí. Nevidíte důvod, proč se hádat, když se můžete domluvit.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při Luně v Rybách vás překvapí lidé, kteří reagují citlivě i na to, nad čím vy mávnete rukou. Pokud je utěšíte, budete mít opravdu velkou zásluhu.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když se vám práce, kterou pro vás vykonává firma, nezdá, ptejte se tak dlouho, až všechno pochopíte a na své dotazy dostanete rozumnou odpověď.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Všechno, co jste dosud vnímali jako něco automatického, se nakonec ukáže jako záležitost daleko složitější. Naštěstí si s ní rychle poradíte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Při harmonické Luně ve vašem partnerském sektoru je škoda každého slova, které nepronesete. Názory, které máte, musíte dokázat správně prodat!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dosud napjaté vztahy pomalu přecházejí do harmonie a pohody. Pokud po svých blízkých něco chcete a potřebujete, můžete jim to bez problémů sdělit.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

K vylepšení a zjemnění vašich partnerských vztahů je jednoduchá cesta. Stačí, když přestanete vypočítávat partnerovy chyby a začnete ho chválit.