Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 20.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Lidem, kteří vám popisují, jak na poslední chvíli změnili svůj život, moc nevěřte. Po pár otázkách zjistíte, že to tak úplně dobrovolné nebylo.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Spočítejte si všechny sny, které se vám od začátku roku podařilo uskutečnit. K vašemu překvapení jich bude opravdu hodně. Máte proč být spokojení.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Hlavně se nesnažte nic zbytečně uspěchat! Všechno, co se ráno táhne, získá odpoledne, kdy se Slunce dostane do vašeho znamení, vyhovující tempo.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Ráno vsaďte přesně na ty sny, které jste dosud považovali za neuskutečnitelné. Dnes hned dopoledne zkonstatujete, že se zázraky přece jen dějí!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Veškerá překvapení, která vás dnes čekají, jsou zejména odpoledne neobyčejně příjemná. Vypadá to, jako by vesmír v tomto směru lámal vlastní rekordy!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Lidí, kteří chtějí, abyste je uznávali, je dost. To, že k tomu nevidíte důvod, jim říkat nemusíte. Z vašeho jednání je váš aktuální postoj víc než jasný.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zatímco ráno máte pocit, že vás všechno jen tíží a tísní, odpoledne stres spolehlivě pomine. Slunce se dostává do Blíženců a vy se opět začínáte smát.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Neptunem ještě jednou probudí sny, které jste považovali za nesplnitelné. Teď však zjišťujete, že splnitelné jsou!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Slunce, které přechází do vašeho partnerského sektoru, vám ulehčí život. Konečně víte, že za sebou máte člověka, který vás v případě potřeby podepře.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

To, že kolem vás zejména v práci panuje nepříjemné napětí, ještě neznamená, že se necháte strhnout. Situaci pozorujte, ale aktivně do ní nezasahujte.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Bez problémů zvládáte i to, co jste dosud považovali za nemožné. Je potřeba, abyste pochopili, že jste dobří, a vychutnali si svou chvíli triumfu.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Dopoledne, kdy na vás působí harmonický vztah mezi Sluncem a Neptunem, se řiďte intuicí. Konečně pochopíte, co se děje, a dojde vám, co máte dělat.