Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 24.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Pracovní atmosféra je opravdu napjatá. Právě proto si musíte dávat pozor na výbuch. Kdyby se začalo křičet, veškerá rozumná diskuse utkví v místě.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Luna ve Střelci vám vnucuje zrychlené tempo. V praktických záležitostech ho přijmout můžete, ale na silnici byste si měli podobné pokusy zakázat!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Je potřeba, abyste svého miláčka stále kontinuálně zklidňovali. Když mu vysvětlíte, že jeho výbuchy k ničemu dobrému nevedou, je šance, že to pochopí.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Luna ze Střelce ohrožuje vaše soustředění a snižuje vaši pozornost. Pokud to jde, měli byste se vyhnout jak volantu, tak práci s ostrými nástroji.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Při Luně ve Střelci se věnujte především partnerovi. Všechno ostatní počká. Dnes je důležité, abyste měli doma pořádek a ve vztahu nerušený soulad.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Konečně se rozhodnete, že vyřešíte svůj letitý životní problém. Když uděláte první krok, začnete přemýšlet, proč jste s tím tak dlouho otáleli.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Člověk, kterého všichni ostatní považují za autoritu, vás nesmí vyvést z míry. Své názory hajte i v případě, kdyby s těmi jeho vůbec neladily.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Finance, kterými se musíte zabývat, si vyžádají veškerou vaši pozornost. Nápady, které ohledně investic a nákupů přijdou, jsou opravdu vynikající.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

To, že někomu řeknete pravdu tak, jak ji cítíte a jak je to podle vás správné, neznamená, že uspějete. Právě proto byste měli s pravdou spíše šetřit.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zejména v práci se nesmíte podřizovat kolegovi, s nímž jste po pracovní stránce na stejné úrovni. Klidně mu řekněte, že ho poslouchat nebudete.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

O tom, že byste večer zůstali sedět doma, ani neuvažujte. Luna ze Střelce vám zajistí pozvání, kterému neodoláte, ani kdybyste opravdu moc chtěli.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Na to, abyste kamarádům vyřizovali nejrůznější vztahy, nemáte čas ani náladu. Jednou jim vyhovíte, ale podruhé jim řeknete, že to musí zvládnout sami.