Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 28.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Harmonická Luna ve Vodnáři posiluje vaše přátelské vztahy. Dnes máte navíc šanci narazit na lidi, kteří vám v kritické situaci velice rádi pomůžou.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Harmonická vazba mezi Merkurem a Saturnem vylepšuje váš vztah ke starším lidem. Když je budete poslouchat, rychle zjistíte, že se vám to vyplatí.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ráno se těšte na velice příjemné a vzrušující vyznání lásky. Dostanete ho od člověka, který se projeví jako velice romantická a zamilovaná duše.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Na veškeré pohovory, které povedete v práci, abyste se měli pořádně připravit. Otázky mohou být hodně nepříjemné, ale vy se nesmíte nechat nachytat.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Opět zjistíte, že cesta k vrcholu vede přes propasti. Naštěstí jste závratí nikdy netrpěli. Dnes se nadechnete a učiníte první krok na cestě k cíli.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Svým dětem odpouštíte proto, že chcete a že je milujete, ale po nikom jiném to chtít nemůžete. Když taková situace nastane, raději se stáhnete.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Partner, jemuž se svěříte se svými momentálními starostmi, se zachová opravdu charakterně. Přestane od vás chtít aktivitu a nechá vás přemýšlet.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem z vás udělá vyslance všech spolupracovníků. To, co je pro vás důležité, se vám podaří taky prosadit.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Každý chce, abyste se vyjadřovali k něčemu, v čem sami moc jasno nemáte. Čím dřív si uvědomíte, že tuto žádost můžete odmítnout, tím to je lepší.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem vám garantuje úspěch při vyřizování úředních záležitostí. Všechno dopadne přesně tak, jak jste si přáli.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Při harmonické Luně ve svém znamení jste doslova na roztrhání. Ať se ve vašem okolí děje cokoli, všichni chtějí vědět, co si o tom myslíte právě vy.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Na lidi, kteří se na vás zejména v práci bezdůvodně oboří, musíte zareagovat způsobem, jenž nedovolí, aby napětí mezi vámi eskalovalo. Jinak to nejde.