Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 26.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Jupiter, který se dostává do vašeho sektoru komunikace, vám dává odvahu k hájení všech svých názorů. Dnes se nebudete obávat nikoho a ničeho.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Jupiter, který se dostává do vašeho sektoru hodnot vlastních, vám přináší štěstí i dobré nápady. Konečně pochopíte, kam máte investovat své úspory!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jupiter, který se dostává do vašeho znamení, mění situaci. S údivem zjistíte, že si věříte i v záležitostech, v nichž jste o sobě dosud pochybovali.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Jupiter, který se dostává do sektoru věcí skrytých, vám nabízí v jisté závažné záležitosti protekci. Poslechněte rozum, jenž radí, abyste ji přijali!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Jupiter, který se ráno dostává do vašeho sektoru přátel, vám zásadně zpříjemní život. Pochopíte, že s pomocí kamarádů vyřešíte naprosto všechno.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Od rána musíte zvládat vliv Jupitera ze sektoru profesní kariéry. Pořád si opakujte, že do toho, jak a kam vedete svůj život, vám nikdo mluvit nesmí!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jupiter, který ráno vstupuje do Blíženců, vám dodává sebevědomí. Konečně pochopíte, že nemáte čekat na cizí pomoc, ale musíte se o ni snažit sami.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Při Luně v Kozorohu mluvíte sice hodně málo, ale zase se dá na každém vašem slově stavět. Pokud potřebujete partnera o něčem přesvědčit, máte zelenou!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jupiter, který vstupuje do vašeho partnerského sektoru, zásadně posílí váš vztah. Zapomenete na neshody, všechno proberete a padnete si kolem krku.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Při Luně ve svém znamení počítejte s intenzivnější únavou. Právě proto bude lepší, když dnes práci omezíte a najdete si čas i na intenzivní odpočinek.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jupiter, který vstupuje do Blíženců, vám přináší štěstí. I když obvykle dáváte přednost pečlivě propočítaným rozhodnutím, dnes jděte klidně do rizika!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

To, že jste něco propásli jednou, neznamená, že to uděláte i podruhé. Dnes máte velkou šanci napravit právě to, co jste v minulosti nezvládli.