Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 31.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Nabídku na práci navíc, která ráno přijde, neodmítejte. Během jednoho víkendu si máte šanci vydělat skoro tolik, jako jindy za celý dlouhý měsíc.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Díky spojeným silám Merkura a Urana můžete klidně dát na svou intuici. Povede vás podstatně bezpečněji, než kdybyste se spolehli na logické myšlení.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Zatímco obvykle překvapujete ostatní svými nápady vy, tentokrát se situace obrátí. Dokonce zkonstatujete, že partner vyrazil svým jednáním dech vám.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

To, že vás v práci naštvou, neznamená, že velkolepým gestem podáte výpověď. V takovém případě hrozí, že by ji přijali a nikdo by vám to nevymlouval.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Váš zdravotní stav se zlepšuje sice pomalu, ale zato důsledně a pravidelně. Na léto se můžete plný právem těšit. Zvládnete v něm víc, než jste čekali.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Pokud je potřeba, abyste psali a posílali faktury, všechno si ještě jednou pořádně propočítejte. Kdybyste sami sebe ošidili, byli byste fakt naštvaní.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Do své budoucnosti si mluvit nenechejte. Když jste přesvědčení, že v něčem najdete své životní naplnění, dělejte všechno pro to, abyste ho dosáhli.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Dopoledne, kdy jste pod vlivem spojené energie Merkura a Urana, reagujte na všechno, co se děje, hodně rychle. Je to jediná správná a úspěšná taktika.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při Luně v Rybách si bedlivě vybírejte lidi, na jejichž adresu žertujete. Pokud víte, že je to někdo, kdo reaguje citlivě, měli byste raději mlčet.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zejména ráno se můžete přimotat k hádce, o kterou nestojíte a která vám nic nepřinese. Kdybyste se jí dokázali vyhnout, bude to daleko lepší.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Tím, že někomu pomůžete, sice nezměníte svět, ale zásadně tím posunete k lepšímu život onoho člověka. Neváhejte a dejte se do toho ještě dnes!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když někoho potřebujete přesvědčit,určitě se vám to podaří. Zejména ráno, kdy na vás působí spojené síly Merkura a Urana, budete neobyčejně úspěšní.