Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 30.05. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Do sporů mezi vaším partnerem a jeho sourozenci se raději nepleťte. Kdybyste jednali tak, jak vám zdravý rozum velí, poslali byste je do háje všechny.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když vám miláček připraví nějaké překvapení, dejte mu najevo, že je vám to milé. Vy sami byste si sice vymysleli něco jiného, ale to vědět nemusí.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Při Luně v Blížencích reagují všichni způsobem, který se vám zdá zbytečně přecitlivělý. Přesto byste se měli chovat rozumně a zbytečně neprovokovat.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Při Luně v Rybách přemýšlejte o dovolené. Je však potřeba, abyste se s partnerem předem domluvili na místě, na které se spolu pojedete podívat.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Pokud jste si dosud nenašli čas na partnera a na čas strávený ve dvou, měli byste to napravit. Máj jako měsíc lásky končí a moc šancí vám nezbývá!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Při Luně v Rybách se lidé hodně snadno dojímají. Právě proto by bylo rozumné, kdybyste se nebavili o ničem, co by možnost takové komunikace otevřelo.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pozor si dejte na náušnice, prstýnky a jiné drobné šperky. Kdybyste se rozhodli, že se dnes pro jistotu obejdete bez nich, bylo by to bezpečnější.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Opět budete moc rádi, že to s projevy důvěřivosti nepřeháníte. Zejména dopoledne je potřeba, abyste nevěřili hned tak všemu, co se vám snaží namluvit.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé, kteří vám navrhnou společnou dovolenou, dobře vědí, proč to dělají. Je jim jasné, že si dokážete poradit se všemi problémy, co vás potkají.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

I když máte vlastních předpisů na zpracování jahod a raného ovoce spoustu, sháníte ještě další. Chcete vyzkoušet něco, s čím dosud zkušenosti nemáte.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

O práci se nebojte. I kdybyste jste se dozvěděli, že je vaše pracovní místo v ohrožení, nic se neděje. Vzápětí se dozvíte, že o vás mají zájem jinde!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při Luně ve svém znamení najdete společnou řeč i s lidmi, s nimiž jste se dosud míjeli. Teď zkonstatujete, že máte společného víc, než jste si mysleli.