Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 24.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Když vám kamarádi říkají, že pořád jen pracujete a k rozptýlení se přimět nenecháte, mají pravdu. Možná byste si na ně přece jen měli udělat čas.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Hlavně se nenechejte přimět ke změně názorů. Zejména při odpoledních diskusích je potřeba, abyste se důsledně drželi toho, co jste hlásali dosud.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Využijte každé šance, kdy se můžete naučit něco nového. Dnes totiž dostanete zadarmo to, za co všichni vaši kolegové museli tvrdě zaplatit.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Při Luně ve Vodnáři nechejte mluvit děti. Jejich poznámky, které mají k vašemu vedení domácnosti, se sice neposlouchají příjemně, ale jsou pravdivé.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Vůli dotáhnout do konce všechno, co je zatím rozpracované, máte. Když si navíc dokážete sehnat kvalitní spolupracovníky, dopadne všechno skvěle.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Půjčujte jen peníze, o které můžete bezpečně přijít. Naštěstí se lidé, kteří půjčit potřebují, bojí vašeho odmítnutí tak, že k tomu nenajdou odvahu.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Především se smiřte s tím, že práce je to poslední, co vás dnes zajímá. Veškerou pozornost věnujete partnerovi, který si vaše něžnosti vyloženě vychutnává.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Než něco podepíšete, dobře si prostudujte, co to vlastně je. Při Luně ve Vodnáři můžete beze spěchu přehlédnout to, co je rozhodující a podstatné.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Využijte každé šance, která vám i vašemu partnerovi zajistí byť jen malou dávku luxusu. Jde o vybočení ze všedního dne, které si opravdu zasloužíte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Všechno, co dnes uděláte, bude mít na vaši další budoucnost zásadní dopad. K vašemu překvapení však bude daleko pozitivnější, než jste předpokládali.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Luna ve vašem znamení vám garantuje intuici na hodně vysoké úrovni. Když se budete jejími pokyny řídit, budete po všech stránkách spokojení.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Pozor si dávejte na jakoukoli složitější techniku. V každém případě se při její obsluze držte návodu. Jakákoli improvizace by byla jen na škodu.