Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 22.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Úplněk z Kozoroha vede vztahy do vážnějších podob. I když jste zatím o svatbě neuvažovali, je možné, že se situace vyvine tak, že jiné cesty nebude.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Než něco koupíte přes internet, dobře si to rozmyslete. Cena může být sice na první pohled velice výhodná, ale kvalita výrobku může být dost sporná.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Úplněk v Kozorohu zasáhne svým vlivem i všechny akce, na které jste se těšili. Místo žertování a zpěvu čekejte vážné rozhovory na seriózní témata.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Úplněk ve vašem partnerském sektoru poskytne vašemu vztahu novou dimenzi. Zjistíte, že je váš partner daleko lepší, než jste si dosud mysleli.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Úplněk v Kozorohu se vás nijak zvlášť netýká. Užijete si ho tím, že si večer sednete se skleničkou něčeho dobrého a nebeské divadlo si vychutnáte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Než někam vyrazíte, zopakujte si pravidla společenského chování. Můžete si být jistí, že se dostanete do situace, kdy vás budou bedlivě pozorovat!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když miláček přijde s tím, že potřebuje nové pouzdro na brýle nebo něco podobného, věnujte mu pozornost. Berte to jako nenápadný a láskyplný pokyn.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Úplněk ve vašem sektoru komunikace zvládnete bez problémů. Budete sice trochu citlivější k náladám svého okolí, ale s tím si už dokážete poradit.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Úplněk v Kozorohu opět přivede na scénu člověka, u něhož jste doufali, že jste se ho konečně zbavili. Teď pochopíte, že to byla opravdu jenom iluze.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Smiřte se s tím, že děti mohou dělat rozhodnutí, která se vám nelíbí, ale která musíte respektovat. Zároveň si slibte, že je nebudete komentovat.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Úplněk ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých je pro vás neobyčejně motivační. Konečně pochopíte, že jsou sny, které můžete a dokážete uskutečnit.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Úplněk v Kozorohu se postará o příjemnou atmosféru mezi vámi a kamarády. Najednou zjistíte, že se dokážete domluvit rozumně, takže se není proč hádat.