Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 23.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při Luně v Kozorohu se pusťte do aktivit, které vyžadují soustředěnou a trpělivou práci. Obvykle ji rádi nemáte, ale dnes ji zvládnete bez potíží.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Luna v Kozorohu vás nutí k neskutečné tvrdohlavosti. Když něco chcete, dokážete si to prosadit způsobem, který vzbudí obdiv a úctu zároveň.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Na to, abyste se v nějaké důležité záležitosti správně rozhodli, potřebujete samotu. Zalezte si na nějaké tiché místo, kde najdete rozumné řešení.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Pokud chcete a potřebujete, aby vám někdo pomohl, musíte ho o to nejdříve požádat. Je sice skvělý, ale jasnovidnosti zatím ještě nedosáhl.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Do kouta se nikým zahnat nenecháte. Když se o to někdo pokusí, vyrazíte do protiútoku tak, aby pochopil, že se provokování lvích zrozenců nevyplatí.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Kdybyste chtěli dnešní svatojánskou noc využít pro trochu milostné magie, klidně to udělejte. Mějte však na paměti, že se vyřčená přání mohou splnit.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jsou věci, na které přijdete velice snadno. Před partnerem se tím však nechlubte. Asi byste se dozvěděli, že se svými úspěchy jenom vytahujete.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

To, že zkoušíte své síly a chcete zjistit, co zvládnete, je normální. Když však miláček řekne, že dává přednost odpočinku, měli byste ho respektovat.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když se máte šanci chovat velkoryse, měli byste ji využít. Získáte tam morální vítězství nad člověkem, který nad vámi dosud jenom ohrnoval nos.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Luna z Kozoroha vám může vrátit myšlenky, s nimiž jste podle svého názoru měli být už dávno srovnaní. Teď ale musíte přiznat, že to byla jen iluze.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Kdybyste se rozhodli pro milostnou magii, musíte přesně dodržovat doporučené a vyzkoušené pracovní postupy. Když to neuděláte, je výsledek nejistý.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Luna v Kozorohu mluví o nutnosti pracovat, ale taky o pohodě, která se vás po jejím vykonání zmocní. U vás po pracovním ránu přijde odpočinkový večer.