Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 02.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Celou rodinu vytáhněte na akci ke Dni dětí! Vaše ratolesti se ukážou jako velice šikovné. Ve všech soutěžích, kterých se zúčastní, taky vyhrají.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když vás miláček pozve na oběd, klidně si vyrazte. Ochutnáte něco nového a zajímavého, co se stane obohacením vašeho vlastního domácího jídelníčku.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Štěstí vám přeje i v situacích, ve kterých si nikdo jiný neví rady. K tomu, abyste pochopili, co se děje, stačí jediný váš pohled. Hned víte, co dělat!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Hlavně si k práci, kterou máte, nepřibírejte a nevymýšlejte žádnou další. Čím dříve si uvědomíte, že i vaše síly mají své hranice, tím to bude lepší!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Máte šanci získat člověka, o kterého se snaží všichni vaši známí. Vy ho paradoxně získáte právě tím, že se o něj nijak zvlášť a usilovně nesnažíte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Při Luně v Beranu budete partnera hájit před každým, kdo se o něj otře. Naštěstí na to, aby okamžitě zmlkl, stačí jeden přesvědčený výhružný pohled.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Úvahy o tom, že byste si domů pořídili vlastní minipivovar, jsou velice rozumné. Pro vás i pro miláčka to bude skvělý koníček a ještě lepší zábava.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Neděle s Lunou v Beranu vás nutí ke spoustě aktivit. Když budete správně naslouchat svému tělu, budete večer neskutečně unavený, ale taky velice šťastní.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při Luně v Beranu dokážete své city dát najevo způsobem, který nikomu nedovolí, aby pochyboval o vaší upřímnosti. Za svou lásku se stydět nehodláte!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Člověka, který vám vysvětluje, že ho nemáte dostatečně rádi, musíte umlčet. Začněte třeba tím, že vám jeho řeč až příliš připomíná citové vydírání.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Harmonická Luna ve vašem sektoru komunikace z vás udělá hvězdu společnosti. Pokud půjdete mezi lidi, bude dobrá nálada pouze vaší osobní zásluhou.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když máte možnost vyzkoušet nějaký nový sport, klidně se do toho dejte. Ukáže se, že jste daleko šikovnější, než jste si dokázali představit.