Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 01.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Luna ve vašem znamení vám zajistí spoustu energie. Když se pustíte do nějaké práce, dotáhnete ji do konce. Večer budete unavení, ale velice šťastní.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Vaše plány se mění rychlostí blesku. Pokud se rozhodnete pro malou domácí opravu, je docela možné, že skončí kompletní rekonstrukcí celého vašeho bytu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vsaďte na spolupráci! Když budete jen trochu chtít, dokážete z náhodně sebraných lidí vytvořit tým, který si poradí se vším, co je potřeba udělat.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když se rozhodnete, že začnete s dietou, ukáže se to jako rozumný nápad. V jídle se omezíte ne proto, že byste museli, ale proto, že vám to dělá dobře.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Spolu s dětmi se vypravte na oslavu Dne dětí. Když to bude potřeba, zapojte se aktivně do zábav i soutěží. Dokažte, že jste v srdci dětmi zůstali!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Lidi, kteří vás ženou do nejrůznějšího soutěžení, upřímně nesnášíte. Sami za sebe byste bojovali rádi, ale nikomu nedovolíte, aby na vás vyvíjel tlak.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

V myšlení jste v předstihu. Než však začnete uvažovat o tom, co budete dělat na podzim, musí vám dojít, že musíte v první řadě zvládnout požadavky léta.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Lidé, kteří vás obdivují kvůli vašim znalostem, to myslí opravdu upřímně. Velmi dobře vědí, že víte z hlavy i to, co by museli hodně dlouhé vyhledávat.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když se dozvíte, že se do rodiny chystá přírůstek, měli byste tvářit překvapeně. Vy jste to sice tušili už dávno, ale máte rozum a nahlas to neřeknete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Při Luně v Beranu nutně potřebujete rozumný ventil pro svou překypující energii. Pokud ho nenajdete, hrozí, že budete vědomě vyhledávat konflikty.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Nabídku na převzetí rodinného majetku důkladně zvažte. Když si uvědomíte všechny povinnosti, které jsou s tím spojené, zjistíte, že není o co stát.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Zažijete den, kdy budete utrácet rádi a s chutí. Je vám jasné, že většinu peněz, které jste dnes utratili, jste investovali do lepší budoucnosti.