Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 19.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

S hovory o všem důležitém počkejte na večer. Situace se sice nezmění, ale vy ji při Luně ve Střelci dokážete posuzovat s daleko větší velkorysostí.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Krásný bude zejména podvečer. Vychutnejte si pár chvil, kdy budete v pohodě a kdy se o svou příjemnou a vyrovnanou náladu podělíte i s partnerem.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Neskutečné peníze utratíte zejména za domácí chemii. Všichni vám sice tvrdí, že prací ani mycí prostředky nijak nepodražily, ale vy to vidíte jinak.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Do odpoledních hodin, kdy bude Luna ve Štíru, si domluvte s miláčkem rande stejně tak, jak jste si ho domlouvali kdysi dávno. Váš vztah to potřebuje!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Den bude plný práce a rozličných zmatků. Situace se změní až večer. Luna se dostane do Střelce a partner se konečně začne chovat zamilovaně.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když vás děti večer začnou přemlouvat, abyste je pustili s kamarády ven, povolte. Zároveň se s nimi domluvte, kde a v kolik si je po akci vyzvednete.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jsou věci, které si od nikoho přikázat nedokážete. Hlava vám sice říká, že byste to měli alespoň zkusit, ale vaše sebevědomí se tomu vzpírá.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

To, že si váš firemní počítačový odborník s něčím neporadí, nic neznamená. Vy se na celou záležitost podíváte jinýma očima a elegantně ji vyřešíte.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Některým lidem budete tolerovat to, kvůli čemu byste každého jiného postavili do latě. Pak přemýšlejte, čím to je, že jim prohřešky odpustíte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zatímco během dne je všechno jednoznačné a jasné, večer se začne situace komplikovat. Původní víkendový program padne a vy musíte vymyslet náhradní.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Ráno se v práci těšte na změnu naprosto nepředpokládanou. Naštěstí se v tom, co se děje, rychle zorientujete a začnete to bez váhání řešit.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když po partnerovi něco chcete, měli byste ho o to požádat hned ráno, kdy bude nebývale vstřícný. Večer by se hádal a vaše požadavky by odmítal.