Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 20.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Neharmonický vztah mezi Sluncem a Neptunem zásadně mění situaci. Smiřte se s tím, že lidí, kteří vám lžou, je víc než těch, co vám řeknou pravdu.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Luna ve svém sektoru dalekých cest vám v tomto směru přinese velice netuctový nápad. Konečně se máte šanci podívat na místo, které vás vždycky zajímalo!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

To, že to mezi vámi a jistým přitažlivým člověkem jiskří, ještě nic neznamená. Vy se hodíte do klidového režimu a dovolíte, aby vás oslovil jak první.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Přes den se do žádné zásadní práce nepouštějte. To, co by vám šlo s potížemi a pomalu, se vám zítra podaří zvládnout velkou rychlostí a elegantním stylem.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Poslední hodiny, kdy Slunce ještě prochází vaším sektorem přátel, využijte k oslovení lidí, které jste už dlouho neviděli. Domluvte si sobotní akci!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Veškeré problémy, které o které se vám stará počítač, sami řešit nedokážete. Naštěstí se mezi známými najde někdo, kdo tomu rozumí a kdo vám pomůže.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Slunce, které se večer dostává do Raka, vám trochu zkomplikuje život. Najednou si začnete dělat starosti kvůli něčemu, co vám dosud vůbec nevadilo.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Lhát se nemá, ale plnou pravdu říkat taky nemusíte. Mluvte tak, aby se lidé z vašeho okolí sice hodně snažili, ale aby vás za slovo přesto nechytili.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Napjatý vztah mezi Slunce a Neptunem vám na životní dráhu postaví dokonalé lháře. Naštěstí je odhalit včas a rozhodnete se, že jim věřit nebudete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nic nezačínejte, co ničeho nového se nepouštějte. Počkejte na večer, kdy se Slunce dostane do Raka, a kdy vám miláček rád poskytne pomoc a oporu.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Lidi, kteří vám začnou zdůrazňovat nutnost dodržování mravního kodexu, raději neposlouchejte. Vám to doporučují, ale sami se tím neřídí ani omylem.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Jde o den, který můžete vyhodnotit jako zkoušku své trpělivosti. I když je všechno přichystané k akci, nedělejte raději nic a čekejte do zítřka.