Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 21.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Slunce, jež se dostalo do Raka, obrátí vaši pozornost na rodinné záležitosti. Těm, co tvrdí, že se rodině málo věnujete, nepodléhejte. Není to pravda!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Věrnost je sice krásná ctnost, ale vám se vyplatit nemusí. Spolupráci s člověkem, který své sliby dlouhodobě neplní, byste měli co nejdříve přerušit.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pátek s Lunou v Kozorohu je opravdu nepříjemný. Nikdo si neuvědomuje, že je víkend, ale všichni pracují v tempu zběsilém a náladě neobyčejně výkonné.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem z vás udělá nebezpečného diskutéra. Když jste si jistí, že máte pravdu, dokážete si ji taky náležitě obhájit.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem se vám postará o zajímavý večer. Debaty budou sice trochu ostřejší, ale zase po nich budete mít jasno.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Slunce, které se dostalo do Raka, vylepší atmosféru. Konečně přestanete mít pocit, že na vás pořád někdo hledá chyby, a začnete se těšit na víkend.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Papíry a dokumenty, které chcete vyhodit, nejdříve pořádně prohlédněte. Bylo by zbytečné, abyste projeli skartovačem něco, co budete zítra potřebovat.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Merkur v harmonické vazbě s Marsem vám dává odvahu a schopnost nazvat to, co se děje, pravým jménem. Hádat se nechcete, ale život si kazit nenecháte.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Představa, že byste odešli z práce trochu dřív, vezme rychle za své. Hned ráno se stane něco, co vás donutí, abyste pracovní dobu dodrželi do konce.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem vám vyloženě prospívá. S jeho pomocí mluvíte tak, aby vám všichni raději ustoupili a zmizeli z obzoru.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem dává odvahu i lidem, do kterých byste to nikdy neřekli. Dnes nebudete mluvit, ale budete je mlčky pozorovat.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem vám dodá autority. Pokud někomu řeknete, že něco chcete, na přímý a otevřený odporu odvahu mít nebude.