Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 04.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Receptů a jednou provždy daných předpisů se držet nemusíte. Bude lepší, když dáte zelenou fantazii a vytvoříte na dané téma rychlé a chutné variace.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když se s vámi člověk, kterému opakovaně nabízíte smír, odmítá bavit, je to jeho chyba. Učiňte ještě jeden pokus, ale dál se mu už nevěnujte.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Harmonický Merkur ve vašem znamení vás spolehlivě otevírá dosud neprodyšně uzavřené dveře. Vy pak šance, které vám dává, dokážete skvěle využít!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Humoru svých dětí sice nerozumíte, ale to vám v ničem nepřekáží. S chutí posloucháte, jak se baví, a občas přidáte i nějaký vtípek ze svého repertoáru.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Harmonický vztah mezi Merkurem, Jupiterem a Plutem zaručí velice příznivý den. O to, co chcete, dokážete požádat tak, že vám nikdo neodolá.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Nápady vašeho miláčka vám připadají naprosto extrémní. Zejména odpoledne nevíte, jestli to, co říká, myslí vážně, nebo si z vás jen dělá legraci.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Všechno, co se dnes na obloze odehrává, vám prospěje. O štěstí se dnes bát nemusíte. Dostanete ho bez vlastní zásluhy a v hodně štědré porci.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Kolem poledne si dejte pozor na lidi, kteří se vás snaží přimět k něčemu, co může narazit na hranice zákona. Když je odmítnete, bude to lepší.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Opravdu vám záleží na tom, abyste byli opravdu dobří, a abyste mu dostatečně imponovali. Naštěstí to dokážete. Přizná, že je z vás naprosto paf!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Za Lunu v Býku, která vás drží oběma nohama na zemi, byste měli být vděční. Díky její uzemňující energii se nebezpečí karambolu snižuje na minimum.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Mluvte i v případě, že se vás nikdo na nic neptá. Sebevědomě se vyjadřujte ke všemu, čemu jen trochu rozumíte. Časem se ukáže, že jste nejlepší!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Luna, která je v Býku, zásadně vylepší vaše vztahy se sousedy. Konečně se s nimi domluvíte na všem, co je pro váš další život důležité a podstatné.