Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 03.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Už od rána se divíte, jak pěkně se vám daří ve všech záležitostech, při kterých je potřeba mluvit a obhajovat své zájmy. Povede se vám to bez potíží.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Neptunem dává zelenou všem vašim snům. Definujte si to, co chcete, a potom po tom bez obav energicky sáhněte.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Úvahy o tom, že jste svůj život měli vést zcela jiným směrem, raději vzdejte. Nic jimi nevyřešíte, ale můžete si zbytečně zkomplikovat život.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Představa, že byste investovali do nemovitostí, není zdaleka neuskutečnitelná. Nápady, které v tomto směru přijdou, si zaslouží důkladné propracování.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Na vaší straně je Jupiter v souladu s Plutem. Štěstí sice může přijít v naprosto nepředpokládané podobě, ale to nevadí. Sáhněte po něm oběma rukama!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Ráno, kdy je Merkur ještě v Býku, čekejte důležitý telefon. Zpráva, kterou vám přinese, vám vylepší náladu tak, že se budete usmívat až do večera.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Merkur, který se dopoledne dostává do Blíženců, vám dodá sebevědomí. Ať na svou adresu uslyšíte cokoli, zareagujete na to rychle a správným způsobem.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Ráno, kdy je Merkur ve vašem partnerském sektoru, poslouchejte partnera. To, co vám říká, je daleko důležitější, než to na první pohled vypadá.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Opět musíte přiznat, že partnerství hraje ve vašem životě důležitější úlohu, než jste si mysleli. Když to sdělíte partnerovi, velice ho to potěší.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zatímco ráno jste si jistí, že máte život zcela ve svých rukou, odpoledne to tak jasné nebude. Tam je pak potřeba, abyste v úvahu vzali i proměnné.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Ráno byste si měli přivstat a večer jít spát co nejpozději. Jen tak dokážete využít energii dne, který je tak příznivý, že ho vnímáte jako zázračný.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Harmonický vztah mezi Merkurem a Neptunem aktivuje vaše intuici. Když se jí necháte vést, záhy se ukáže, že jste udělali to nejlepší, co se dalo.