Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 11.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Ve svých reakcích jste citliví na každého, u koho máte pocit, že by vás mohl k něčemu nutit. Když se o to pokusí, narazí z vaší strany na tvrdý odpor.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

O tom, že byste mohly pracovat s umělou inteligencí, jste zatím neuvažovaly. Kdybyste si to vyzkoušeli, začali byste přemýšlet zcela jinak.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Napjatý vztah mezi Marsem a Plutem se vás sice přímo netýká, ale opatrní přesto být musíte. Zvláště na silnici musíte myslet i za ty ostatní.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Užijte si své vyrovnané a stabilní partnerské vztahy. Zatím to vypadá tak, že mezi kamarády, kteří se rozcházejí a scházejí, fungujete jako stálice.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Při napjatém vztahu mezi Marsem a Plutem si dávejte pozor na silnici. Je potřeba, abyste si hned ráno uvědomili, že musíte být opatrní za všechny.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Při Luně ve Lvu se vám na mysl vracejí přesně ty události, na které byste moc rádi zapomněli. Vy však využijete šance a konečně se s nimi srovnáte.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Kamarádi se vrhají do dobrodružství, která vám připadají až moc riskantní. Můžete je na to sice upozornit, ale zakázat jim to bohužel nedokážete.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Při Luně ve Lvu se chováte zcela jinak, než obvykle. Dokonce dokážete utrácet za oblečení a životní radosti, jimž jindy pozornost nevěnujete.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při Luně ve Lvu se najde spousta lidí, kteří se budou chtít vytahovat. Vy jim však musíte dát najevo, že si z nich nic neděláte a dělat nebudete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Harmonický vztah mezi Sluncem a Lunou vám usnadňuje plnění vašich závazků. Konečně najdete způsob, jak staré dluhy vyrovnat a nové zatím nedělat.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Napjatý vztah mezi Marsem a Plutem vás nutí k opatrnosti. Kdyby to jen trochu šlo, vyhýbejte se konfrontacím v pracovním i soukromém životě.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

V práci vám jde všechno přesně tak, jak si představujete. Právě proto byste měli odložit veškerou skromnost a svými výsledky se taky pochlubit.