Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 09.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Mars, který se ráno dostává do Býka, zásadně vylepší váš finanční stav. Dlužník, který dosud hrál mrtvého brouka, vám dnes veškeré peníze vrátí!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při uplatňování drobných úspor se chováte naprosto mistrovsky. Dobře víte, že ze zdánlivě nicotných úspor vznikají časem docela zajímavé částky.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

O problémy se vám může postarat Slunce v napjatém vztahu se Saturnem. Bude lepší, když všechny starší vyslechnete, pokýváte hlavou a hádat se nebudete.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Mars, který se dostává do Býka, vám zajistí přátele, co se rozhodnou, že vás nabijí energií. Vy pak musíte zkonstatovat, že je vám s nimi moc dobře.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Mars, který vstupuje do Býka, vás nabádá k opatrnosti. Než někomu něco slíbíte, přemýšlejte, zda slib, který dáte, jste opravdu schopni splnit.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Mars, který vstupuje do Býka, vás zklidní. Smíříte se s tím, že se vám všechno dařit nemusí, ale pochopíte, že toho, co se povedlo, je daleko víc.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když se někdo rozčiluje, snažte se to přehlížet. Když se necháte vyprovokovat, hrozí, že se hned ráno pohádáte tak, že nepromluvíte až do večera.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Mars, který se dostává do vašeho partnerského sektoru, má na vás vliv, jemuž nesmíte podlehnout. Když to uděláte, riskujete zcela zbytečnou hádku.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Náročná vztah mezi Sluncem a Saturnem vede ke konfliktům se starší generací. Pokud se nechcete hádat, každé slovo si třikrát rozmyslete a pak mlčte.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Mars, který vstupuje do Býka, vám dává přesně tu odvahu, která vám dosud chyběla. Vyjadřujete se tak, že vás bere vážně i ten, kdo původně nechtěl.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Mars, který se dostává do Býka, vás varuje před zbytečnou tvrdohlavostí. Když se vám něco nedaří, zvažte, zda by nebylo lepší vycouvat rovnou.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Mars, který se dostává do Býka, vám dodává sebejistotu v dávce, po které jste dosud toužili marně. Teď ji máte a přemýšlíte, jak ji využijete.