Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 06.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Hlavně se nenechejte nahnat do situace, kdy byste se nechali přesvědčit, že pravdu mají všichni, zatímco vy se mýlíte. Pravdou je totiž pravý opak!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když dáváte s miláčkem a kamarády dohromady prázdninové plány, postupujte rozumně a pomalu. Na přesném rozvrhu záleží víc, než si umíte představit.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Novoluní ve vašem znamení vám dává odvahu k zásadnímu řešení záležitostí, jichž jste se dosud trochu báli. Tentokrát je však zvládnete na výbornou!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Novoluní je opravdu náročné. Počítejte s tím, že budete unavenější, než jste zvyklí. Právě tomu byste měli přizpůsobit svůj celodenní program.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Při novoluní počítejte s intenzivnějším pocitem únavy. Ráno si pro jistotu nastavte rovnou dva budíky. Pouze jeden vám pořádné vzbuzení nezaručí.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Novoluní můžete využít k absolvování nejrůznějších výběrových řízení. Budete si při nich sice muset hlídat každé slovo, ale to vám problémy nedělá.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Novoluní ve vašem sektoru dalekých cest vám dá šanci na práci v zahraničí. Šance by se vám líbila, ale představa života bez rodiny se vám nezamlouvá.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Novoluní v Blížencích vám otevírá nové pracovní šance s většími penězi. Musíte se sice naučit spoustu nového, ale to vám nikdy problémy nedělalo.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Novoluní ve vašem partnerském sektoru vás inspiruje. S jeho pomocí si dokážete konečně uspořádat soukromý i pracovní život tak, jak potřebujete.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Své stresy začínáte zvládat způsobem, na který můžete být pyšní. Navíc jste se rozhodli, že nové chyby omezíte a z těch starých si vezmete poučení.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Po vypětí z posledních dnů počítejte s únavou. Naštěstí si během dne dokážete najít pár chvil, co využijete k pro vás neskutečně blahodárné relaxaci.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Novoluní v Blížencích přinese novou pracovní nabídku. Zatímco se ostatní o práci bojí, vy si můžete mezi nabídkami nových pracovních aktivit vybírat.