Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 12.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Když se objeví někdo, kdo má pocit, že byste mu měli prokazovat úctu jen proto, že existuje, raději ho neposlouchejte. Jednejte podle svého.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

To, že jste měli s někým skoro společný osud dosud, ještě neznamená, že v tom musíte pokračovat. Čím dříve se z jeho vlivu vymaníte, tím to bude lepší.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Napjatý vztah mezi Merkurem a Saturnem vede ke konfliktům se starší generací. Zkuste na podněty, které z jejich strany padnou, raději nereagovat.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Díky Luně v Panně dokážete hlas zvýšit i tam, kde by všichni ostatní trochu polekaně couvly. Vás však náročná atmosféra motivuje k akci a k činům.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Pozor si dejte na Blížence a Ryby. Zejména kolem poledne mají tendenci k jednání, které vás zbaví veškeré noblesy a zbytků slušného vychování.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Napjatý vztah Merkura se Saturnem vás z míry nevyvede. Když se chce někdo hádat a provokuje, zareagujete tak, že usoudí, že bude lepší, když zmlkne.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při Luně v Panně se vám připomenou povinnosti, které jste dosud odsouvali. Teď je vám jasné, že se jim musíte postavit čelem a začít je plnit.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když vás kamarádi před něčím nebo někým varují, měli byste jim věnovat pozornost. Sami se sice nebojíte ani čerta, ale tentokrát jsou obavy na místě.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

To, že se někdo sebevědomě prosazuje, ještě neznamená, že se mu podvolíte. Jeho argumenty sice vyslechnete, ale dál si pojedete zase po své linii.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Napjatý vztah mezi Merkurem a Saturnem se vás netýká. Vaše okolí mlčí, zatímco vy své názory hájíte tak, aby vám všichni raději dali za pravdu.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vaše cesta ke zdravému životnímu stylu je nesmírně jednoduchá. Když se dnes rozhodnete, že s ní začnete, záhy zjistíte, že to vůbec není těžké.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při napjatém vztahu mezi Merkurem a Saturnem byste měli vsadit na zdrženlivost. Když se stáhnete do pozadí a budete jen pozorovat, bude to lepší.