Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 08.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při Luně v Raku máte pocit, že požadavky, které na vás vaše okolí klade, neúměrně stoupají. Když je ale hned ráno zarazíte, může se to podařit.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Luna v Raku vám zpříjemní život. Konečně si užijete atmosféru, kdy vás budou všichni akceptovat a tím, co jim řeknete nebo poradíte, se budou řídit.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Když zjistíte, že jste někde zapomněli důležitý dokument, nedělejte drama. Poznamenejte si, že tam máte hned v pondělí zavolat a pro papír se stavit.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Na naštvané lidi ze svého okolí reagujte bez zbytečných emocí. Když jim dáte najevo, že se s nimi hádat nebudete, začnou se sami rychle chovat rozumně.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Při Luně v Raku se musíte věnovat v první řadě rodině. Programem, jejž vymyslíte, bude nadšená. Děti dokonce samy navrhnou pár dalších podobných výletů!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Napjatý vztah mezi Venuší a Saturnem vás varuje před vztahovými experimenty. Láska s člověkem, s nímž vás dělí generace, vám nic dobrého nepřinese.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při Luně v Raku si vaši pozornost vyžádá rodina. Naštěstí nemusíte nic řešit. Stačí, když sednete, budete soustředěně poslouchat a tvářit se chápavě.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Napjatý vztah mezi Venuší a Saturnem vám do cesty postaví člověka, který chce, abyste ho vnímali jako autoritu. Vy však nic takového v úmyslu nemáte.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když partner přijde s tím, že by se rád podíval na druhý konec světa, nevymlouvejte mu to. Místo toho se zeptejte, kde na něco takového vezme peníze.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Luna ve vašem partnerském sektoru vás vyvede z míry. Miláček prokáže pro vaši aktuální situaci pochopení, které skoro hraničí s jasnovidností.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Na to, že jste za své činy zodpovědní, jste zvyklí a jinak jednat neumíte. Dnes se dostanete do situace, kdy vám děti řeknou, že si vás proto váží.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Napjatý vztah mezi Venuší a Saturnem vás nesmí stresovat. Když zatnete zuby a budete dělat jen to, pro co jste se rozhodli sami, všechno dopadne dobře.