Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 07.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Dojem, který na vás miláček udělá, stojí opravdu za to. Opět budete muset přiznat, že jste si v něm vybrali lepšího partnera, než jste si mysleli.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Zatímco ráno máte pocit, že vám všechno utíká a dohonit se nedá, odpoledne se situace změní k lepšímu. Daří se vám tak, abyste mohli být spokojení.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Všímejte si zejména lidí, kteří se s nenápadnou nápadností snaží nasměrovat váš život tam, kde ho chtějí mít oni sami. Podobné nápady musíte odmítnout!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Ráno nebudete vědět, kam dříve skočit. Odpoledne, kdy se Luna dostane do vašeho znamení, se všechno srovná tak, abyste život opět začali ovládat.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Z práce se kupodivu dostanete včas. Zejména dopoledne vám práce půjde od ruky tak dobře, abyste odpoledne mohli s klidným svědomím odejít na víkend.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Zatímco dopoledne máte pocit, že se sice snažíte, ale nikdo vám nerozumí, odpoledne to bude lepší. Dokážete se domluvit s každým, s kým potřebujete.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zejména odpoledne si z partnera legraci dělat prostě nesmíte. Po celém týdnu je unavený. Vaše jedovatosti by se ho dotkly víc, než si umíte představit.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Luna, která se dopoledne dostává do Raka, vám dává možnost investovat do umění, zlata nebo něčeho podobného. Jde o nabídku, kterou odmítnout nesmíte!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ráno zavolejte partnerovi a domluvte si s ním všechno, co potřebujete. Je zajímavé, že se vám telefonické rozhovory daří lépe, než osobní setkání.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Opravdu nestojíte o to, aby vás někdo nějak přehnaně obdivoval. Dobře víte, že si za své aktuální výkony zasloužíte uznání upřímné a nepředstírané.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Hlavně si nenechejte namluvit, že na něco nestačíte nebo že si s něčím nedokážete poradit. Stačí jedna praktická ukázka a zvládnete to levou zadní.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když váš miláček řekne, že udělal chybu, budete mít pocit, že jste snad špatně slyšeli. Něco takového za dobu, co jste spolu, ještě nevyslovil!