Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 16.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Vychutnejte si den, kdy i vy dáte přednost pohodě, klidu a ničím nerušenému odpočinku. Poprvé po dlouhé době si užijete neděli, kdy zůstanete doma.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Při Luně ve Vahách máte nezvládnutelnou chuť na sladké. Když jí podlehnete, dokážete v v domácích podmínkách vytvořit dezert vpravdě snový.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Z toho, že se vašim dětem váš nový partner moc nelíbí, si nic nedělejte. Ve skutečnosti je jen potřeba, aby se s ním více poznali a lépe si sedli.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Než si koupíte lístky na nějakou zajímavou prázdninovou akci, ujistěte se, že nespadá na termín, ve kterém máte dovolenou nebo nějaké jiné plány.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Luna ve Vahách vám garantuje přísun velice zajímavých informací. Jindy byste je označili za neopodstatněné klepy, ale dnes usoudíte, že jsou užitečné.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Váš život se obrací naruby. Neříkejte, že jde o změnu, kterou nezvládnete a nepřežijete. Když se ráno hluboce nadechnete, dokážete si s tím poradit.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Za jedlé dárky, které dostanete, nezapomeňte poděkovat. Když si uvědomíte, jaké dobroty umíte vytvořit sami, je vám jasné, že je můžete dávat taky.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Zvládání nejrůznějších domácích spotřebičů je složitější, než to na první pohled vypadalo. Naštěstí si se vším poradíte a vzpurnou techniku zvládnete.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když se vaši blízcí začnou hádat, nechejte věcem zprvu volný průběh. Hádat se začněte až ve chvíli, kdy usoudíte, že situace začíná být nebezpečná.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Klidně a bez výčitek svědomí si dopřejte trochu lenosti. Ve vašem případě zafunguje odpočinek naprosto zázračně. Dokonce i rodina uzná, že jste fajn.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Počítejte s klidným a volným dnem, v němž si dopřejete zaslouženou relaxaci. Dokonce ani do debat a vážných rozhovorů se vám chtít nebude.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při Luně ve Vahách potřebujete především samotu a klid. Naštěstí máte partnera, který vaše požadavky pochopí a obojí vám velice rád poskytne.