Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 13.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Podaří se vám naprosto všechno, do čeho se pustíte. Právě proto je potřeba, abyste si hned ráno rozumně vybrali aktivitu, které se budete věnovat.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když miláček na váš návrh nejdříve reaguje negativně a pak vám ho zakáže, měli byste ho poslechnout. Jeho realizací byste opravdu zbytečně riskovali.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Den proběhne v klidu, ale večer si můžete vzpomenout, že jste zapomněli na něco opravdu důležitého. Naštěstí máte dost času, v němž to můžete dohnat.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Vaše cesta k porozumění s člověkem, s nímž jste se dosud jen hádali, je celkem jednoduchá. Musíte ale stát na svém a přimět ho, aby vás bral vážně.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Když si večer uvědomíte, že jste na něco zapomněli, neuklidňujte se tím, že na to se na to zapomenete. Bude lepší, když vstanete, a práci dohoníte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když se dozvíte, že si máte v každém dni najít něco, na co se můžete těšit, moc tomu nevěříte, ale rozhodnete se, že to vyzkoušíte. Nebude to špatné...
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Lidi, kteří mají dojem, že vámi dokážou bez problémů manipulovat, musí zjistit, že se zklamali. Odložte veškerou diplomacii a mluvte s nimi na rovinu.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Hlavně si dejte pozor, abyste nepodlehli člověku, který se tváří jako autorita. Když máte svůj názor, měli byste ho hájit bez obav a se vší energií.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Na to, abyste projednali s dětmi něco důležitého, si najděte soukromí. Je potřeba, abyste vytvořili atmosféru, v níž vy i děti budete mluvit pravdu.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zejména odpoledne a večer můžete své nasbírané životní zkušenosti využít pro poučení mladší generace. K vašemu překvapení vaši přednášku ocení.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Člověka, který si před vámi stěžuje na svého partnera, nijak zvlášť nelitujte. Místo toho si uvědomte, že kdyby byl s vámi, nadával by zase na vás.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když vám partner sám navrhne, že za vás něco vyřídí nebo udělá, měli byste to ocenit. Svou laskavou aktivitou vám ušetří spoustu nervů i času.