Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 17.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Zejména ráno se klidně a bez nejmenších výčitek svědomí pleťte i do toho, co se vás vlastně vůbec netýká. Kdybyste to neudělali, budete záhy litovat.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Zejména v práci nedokážete sporům a z nich vyplývajícím hádkám zabránit. Kvůli svému čistému svědomí se o to však přesto pokusíte.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ranní napjatý vztah mezi Venuší a Neptunem vás nutí k riziku v lásce. Je sice dobře, že si v tomto směru věříte, ale přehánět byste to neměli.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Je potřeba, abyste ráno vymysleli strategii, která vám pomůže využít vstup Venuše a Merkura do vašeho znamení. Přináší vám úspěchy opravdu skvělé.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Když se s někým opravdu nechcete setkat, měli byste se vyhýbat místům, po kterých se pohybuje. Situaci byste zvládli, ale zbytečně by vás rozhodila.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Zejména dopoledne si dávejte pozor na informace, které dostáváte. Zvláště ty, které znějí opravdu skvěle, nemusí mít s realitou vůbec nic společného.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

To, že se něco snažíte utajit, ještě neznamená, že se vám to taky podaří. Možná by bylo lepší, kdybyste se celé záležitosti postavili čelem a všechno přiznali.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Zejména v práci sbíráte úspěch za úspěchem. To, že jste opravdu skvělí, navíc budou muset uznat i lidé, kteří mají s oceněním kohokoli značné potíže.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ať se pustíte do čehokoli, počítejte s tím, že se vždycky najde někdo, kdo usoudí, že to umí lépe. Budete se hádat, nebo nad ním raději mávnete rukou?
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Odpoledne, kdy bude Merkur s Venuší ve vašem partnerském sektoru, se těšte na příjemné změny. Miláček vám dá konečně najevo, že je do vás zamilovaný!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Když se máte šanci naučit něco nového, neváhejte a jděte do toho. Musíte si na to sice přivstat, ale s výsledkem budete stoprocentně spokojení.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Jakákoli inspirace pro nalezení koníčka, kterým by zajímal celou vaši rodinu, bude skvělá. Vymyslete hobby a hned o víkendu se mu začněte věnovat!