Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 18.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Během dne získáte vysvětlení pro záležitost, ve které jste se dosud neorientovali. Zavolejte všem, jichž se to rovněž týká, a o novinku se podělte.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Harmonická Luna v partnerském sektoru zásadně vylepší vaše vztahy. Sami pochopíte, že jsou chvíle, kdy je lepší netrvat na svém a raději ustoupit.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Práce máte spoustu. Navíc všechno ukazuje na to, že musíte zastoupit svého nemocného kolegu. Radost vám to nedělá, ale jiná cesta bohužel není.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Jsou věci, které byste přiznávat neměli, ani kdyby to byla stoprocentní pravda. Zatněte se a s nejnevinnějším úsměvem o tom své okolí přesvědčte.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

O své práci uvažujte jen jako o způsobu, kterým si vyděláváte na život a na existenci. Emoční uspokojení a duševní pohodu v ní zvlášť dnes nehledejte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Harmonická Luna z vašeho sektoru komunikace z vás dělá člověka, na kterého se každý obrátí. Všichni vědí, že vymyslíte radu v každém průšvihu.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

I když se o řešení své aktuální situace nesnažíte, můžete si být jistí, že všechno dopadne dobře. Zkuste potlačit aktivitu a těšit se na zázrak!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Luna ve vašem znamení vám zajistí rozvážný projev a rozumné vyjadřování. Pokud dnes u vás doma panuje klid, je to výhradně vaší zásluhou.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jsou věci, které byste si měli přiznat dřív, než vám přerostou přes hlavu. Bude to sice nepříjemné, ale kdybyste otáleli, bude to ještě horší.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Luna ve vašem sektoru přátel je harmonická a vy v pohodě. Když navíc zavoláte domů, že si jdete sednout s přáteli a přijdete později, námitky nepadnou.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Při Luně ve Štíru hospodařte rozumně se silami psychickými i fyzickými. I když si myslíte, že jste neunavitelní, je to opravdu jen pouhé zdání.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Váš smysl pro humor ocení i člověk, který si ho jindy moc neváží. Dokonce nahlas přizná, že teprve vedle vás pochopil, jak může být život krásný.