Denní horoskop

Pro pozitivní a prosluněný den tu jsou denní horoskopy, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi. Věnují se aktuální prognóze na daný den pro určité znamení.

Horoskop pro den 05.06. 2024

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Sen vás donutí, abyste se na svou aktuální situaci podívali zcela jinýma očima, než jste ji vnímali dosud. Vyplyne z toho značné životní poučení.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Sebevědomí je pěkná věc, ale o zdravý rozum vás připravit nesmí. Právě proto si hlídejte lidi, kteří sebevědomí mají, ale zdravý rozum jim chybí.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Dopoledne, kdy se do vašeho znamení dostane Luna, budete mít odvahu změnit nezměnitelné. Když to dokážete, dostanete už večer zaslouženou odměnu.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když vám partner něco vytýká, nerozčilujte se, ale bedlivě ho poslouchejte. Kdybyste mu dali zapravdu, ušetřili byste si záhy hodně nepříjemností.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Počítejte s účastí na nejrůznějších nudných poradách. Nic zajímavého se tam neprojedná, takže to opět vyhodnotíte jako zcela zbytečné zdržení.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

I když vás Luna v Blížencích nutí, abyste dělali deset věcí najednou, musíte odolat a věnovat se jen jediné záležitosti. S tou si pak lehce poradíte.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Úvahy o tom, že byste na dovolenou jeli jinam, než jste měli původně v plánu, jsou stále častější. Nechcete si o tom ještě promluvit s partnerem?
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když někoho rádi nemáte, nevysvětlujte si, že jsou vaše antipatie neoprávněné. Intuice, která vás před tímto člověkem varuje, velice dobře ví, co dělá.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Je nutné, abyste zejména v práci nikomu nedovolili, aby narušil vaše hranice. Naštěstí to zvládnete tak, aby se nikdo neurazil, ale vaše přání splnil.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Hlavně ráno budete mít nápady skvělé až geniální. Je jen na vás, zda je využijete jen ve svůj prospěch, nebo zda se o ně dokážete i s někým podělit.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Na návraty do minulosti nemáte čas. Přemýšlení o tom, co jste kdy udělali špatně, vás jen zbavuje energie. Soustřeďte se na aktuální možnosti!
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Ráno věnujte pozornost informacím, které k vám přicházejí jako tajemství. Pak pochopíte, že se v práci chystá něco, o čem nemáte mít ani tušení.